Pe Daria nu ai cum să nu o îndrăgești când o cunoști. Este o tânără tare frumoasă și deșteaptă, care te uimește prin înțelegerea sa matură a vieții. Am văzut-o prima oară în martie anul acesta, la evenimentul Puterea unui simplu DA, organizat de Danonino care, prin campania #spuneDA, susține părinții în a le păstra autonomia copiilor lor. Pe Daria o puteți vedea aici, în video-ul său de susținere a campaniei.

De curând am stat de vorbă cu Daria despre pasiunea ei pentru cărți, despre canalul său de booktubing și despre felul în părinții îi sunt alături în a-și împlini visul – acela de a citi cărți care îi plac, de a fi activă în mediul online și a influența mii de adolescenți care vor să citească. A fost o conversație însuflețită de zâmbetul și spiritul Dariei, de felul ei șugubăț de a vorbi despre cărțile care nu îi plac. Conversație prilejuită de campania #SpuneDa viselor copilului tău, pornită de Danonino acum 3 ani și pe care sunt onorată să o susțin în continuare, datorită mesajului dedicat autonomiei copilului.

Vă invit să vizionați filmul conversației noastre pe care l-am făcut cu drag pentru voi. Daria mi-a povestit despre cum a început pasiunea ei pentru cărți, despre de ce cărți și nu altă pasiune, despre cum o sprijină părinții, despre relația cu fanii, dar și cu hater-ii ei din mediul online.

 

Poza Daria

 

Aici trebuie să mă opresc și să vă dezvălui că după ce am filmat si încă mai povesteam despre comentariile răutăcioase pe care uneori le mai primește în online, Daria și tatăl său au avut o interacțiune foarte frumoasă:

– Mai știi comment-ul ăla de pe Insta în care ți-a scris copilul ăla „proast-o!” Cu cratimă?

Apoi Daria l-a căutat și mi l-a citit.

Mi-a plăcut acest dialog al lor pentru că am văzut în el faptul că împărtășesc și lucrurile neplăcute din viața ei de adolescentă, o viață despre care știm că e plină de provocări.

Vă las în continuare în compania filmului acesta cu Daria, care îmi e tare dragă.