La sfârșit de iunie am lansat cartea Ascultă-ți copilul la Constanța, eveniment organizat de colega mea de la Hand in Hand Parenting, psih. Georgiana Bucătăriu, care a ales ca locație pentru acest eveniment sala de conferințe a Hotelului Parc din Mamaia. Deși am de gând să vă povestesc cu altă ocazie despre lansările de carte, azi vă scriu despre ospitalitatea hotelului, pentru că vi-l recomand cu drag pentru weekend-urile în care trageți o fugă la mare, sau pentru sejururi mai lungi cu familia.

 

Hotel parc din departare

(Hotel Parc din depărtare)

Sala de conferinte 2

(În sala de conferințe de la ultimul etaj)

 

Terasa de conferinte

 

După lansarea de carte de vineri seară, am petrecut cu fetele mele câteva zile pe plaja din Mamaia și ne-am bucurat mult de tot ce a oferit Hotelul Parc. Cred că este una din locațiile cele mai child-friendly pe care le-am întâlnit în țara noastră. Poate are legătură și cu faptul că proprietarii sunt părinți și ei, la rândul lor și cunosc nevoile unei familii cu copii venite în vacanță.

Camerele sunt spațioase și luminoase, având tot ce trebuie! Am putut servi cina în cameră, ceea ce ne-a plăcut, fiindcă seara ne place să fim cosy :-).

 

20180701_095946

 

Camera

 

Hotelul Parc Mamaia are loc de joacă în interior, chiar în restaurantul unde se servește micul dejun (care este delicios si bogat! Iar restaurantul are un meniu foarte variat, cu mâncare sănătoasă și cred că are un chef foarte talentat!). M-am bucurat de câteva minute singură cu o carte, în timp ce fetele se jucau fotbal de masă. Am rugat pe o doamnă să ne facă niște poze la acest loc de joacă spațios, însă nu mai găsesc pozele. De aceea am preluat o poză de pe pagina de facebook a hotelului.

Loc de joaca indoor

Mic dejun to post

 

Un loc de joacă superb în exterior, chiar lângă restaurant, unde mulți copii își serbează zilele de naștere. Ambele locuri de joacă sunt dotate cu jucării din abundență, ceea ce am apreciat foarte mult!

 

Loc de joaca afara

 

De asemenea, hotelul are două piscine, una mai mică și una mai mare. Chiar dacă vremea a fost închisă, nu mi-am putut opri copiii să se bălăcească!

 

20180630_174340

 

Piscina de sus

(Poza e făcută de la etajul 7, unde am stat noi. În piscina rotundă, fetele cucuiete)

 

Iar începând din vara aceasta, plaja din spatele hotelului are șezlonguri la care turiștii cazați la Hotel Parc au acces gratuit pe baza unei brățări pe tot parcursul zilei.

Un alt plus al hotelului este amplasarea lui vis de vis de cel mai mare parc al orasului Constanța, parcul Tăbăcariei. Pentru că am prins zile cu nu foarte mult soare, într-una din după amieze am împrumutat gratuit biciclete de la hotel și am făcut plimbări prin acest parc frumos.

 

Hotel vis-a vis de Parc

(Poză făcută din parc)

Să nu uit – la etajul, hotelul are un skybar care oferă o priveliște superbă!

skyview

 

skyview1

 

Sunt sigură că mai mergem o dată în vara aceasta!