Capture4Dragii mei,

Azi vă scriu despre un eveniment multicultural special, Bazarul de Craciun IWA, organizat de International Women’s Association of Bucharest care are loc anual la Romexpo și care este este un eveniment 100% caritabil al comunității de expați din București. Aflat la a 27-a ediție, duminica aceasta va fi bazarul cu cea mai mare participare de până acum, pentru că peste 50 de tari vor fi prezente prin reprezentanții ambasadelor și reprezentanțelor lor din România și pentru că un număr impresionant de peste 600 de voluntari au făcut posibilă organizarea acestui târg.

Capture2

 

Capture3

 

Astfel Pavilionul C3 al Romexpo va găzdui standurile acestor țări, de unde puteți cumpăra cadouri de Crăciun pentru cei dragi. Reprezentanți ai celor peste 50 de țări își vor etala într-o atmosferă plină de culoare, sunete, arome și gusturi produsele și obiectele tradiționale. Vom fi înconjurați de cântecele și dansurile specifice fiecărei țări și vom putea achiziționa cadouri unice pentru cei dragi, de la obiecte meșteșugărești până la delicatese tradiționale. Toate acestea știind că toate fondurile care se vor obține, precum și sponsorizările vor fi donate fundațiile și asociațiile pe care IWA le sprijină prin această ediție a bazarului de Crăciun.

Capture5

 

Capture4

Sunt mândră să mă alătur partenerilor acestui eveniment, printre care și dragii mei de la Verita International School și să promovez faptul că bunătatea nu are granite! Kids corner va fi organizat de Verita School, ceea ce mă bucură fiindcă știu îndeaproape oamenii de acolo și iubesc felul în care relaționează cu copiii!

Intrarea este 10 lei/persoană, iar copiii cu vârsta de maxim 10 ani au intrarea liberă.

23316598_1493578274025011_3856741468418953325_n