Sunt tare bucuroasă că anul acesta am ocazia să fiu unul din cei patru specialiști invitați ai Școlii Flanco și să povestesc cu publicul despre cum ne raportăm la tehnologie în sânul familiei. Aflată la a patra ediție, #ȘcoalaFlanco este o academie de cursuri gratuite pentru cei care doresc să afle mai multe despre subiectele care îi interesează. Conceptul ediției acestui an este Viața sănătoasă în carieră și acasă și cuprinde patru întâlniri cu subiecte care mai de care mai de interes pentru noi.

  • #CălătoriiPesteAsteptari – acest workshop cu Mihai Jurca despre planificarea inteligentă a călătoriilor a avut loc vinerea trecută
  • #StartUpPesteAșteptări – un workshop cu Octavian Palade despre provocarea de a porni un start-up – vineri 27 aprilie
  • #ParentingPesteAșteptări – workshopul cu mine despre care vă povestesc mai multe imediat – 4 mai, între 10.30-12.30
  • #NutrițiePesteAșteptări – un workshop cu noțiuni de nutriție sănătoasă cu Mihaela Bilic.

 

Scoala Flanco

În workshopul din rubrica #ParentingPesteAșteptări am ocazia să povestesc pe 4 mai de la ora 10.30-12.30 despre unul din subiectele cele mai normale pentru copii și tineri, dar cele mai provocatoare pentru părinți – tehnologia. Câteva din subiectele pe care le voi aborda sunt: care este timpul ideal de petrecut în fața ecranelor, ce reguli trebuie să existe în familie cu privire la acest subiect, cum rămân apropiat de copilul meu, așa încât să îmi povestească despre ce vede în lumea digitală, despre comportamentul digital al părintelui și de unde provin fricile părinților legate de dependeța copiilor de ecrane. Cursul meu, la fel ca și celelalte workshopuri va avea loc într-un spațiu special amenajat în magazinul Flanco Băneasa. 
Scoala Flanco
Detalii despre participare și înscriere
Deoarece numărul de participanți este limitat la 45 iar participarea este gratuită, va trebui să vă înscrieți pe site-ul Flanco aici până duminică 29 aprilie, ora 23:59, menționând într-un comentariu de ce vă doriți participarea la acest workshop. Toti cei care s-au inscris vor fi anuntati pe mail pana marti, 1 mai, daca se afla printre finalistii care vor participa la curs, iar cei care nu au mai prins locuri vor putea urmari live cursul pe pagina de Facebook Flanco România.Vor fi și concursuri cu premii la fata locului, oferite de Nespresso, partenerul de cafea al acestui proiect.
Un lucru aș mai menționa – partenerul oficial al celei de-a patra ediții #ScoalaFlanco este Asociația Environ, care sprijină reciclarea corectă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice, în condiții de siguranță și de protecție a mediului înconjurător!
Ne vedem cu drag vineri 4 mai!