După o formare de trei ani la Institutul pentru Studiul și Tratamentul Traumei în Metoda Propoziției Intenției (Identity Oriented Psychotrauma Therapy) dezvoltată de prof. dr. Franz Ruppert, după o tabără atât de bună și după multe grupuri pe care le-am facilitat în ultima vreme, vă aștept din nou să ne vedem în grupuri restrânse pentru a vă lucra intențiile.

Știu că mulți dintre voi cunoașteți câte ceva despre această metodă de lucru cu trauma, însă vreau ca, înainte să vă invit la workshopuri, să v-o descriu foarte pe scurt, urmând să o aprofundați lucrând sub facilitarea mea.

O persoană își pune o intenție. Spre exemplu – Eu vreau liniște, Eu vreau relație sănătoasă, Eu vreau să dorm, Eu vreau bani.

Pentru fiecare cuvânt, persoana alege un participant care să rezoneze cu acel cuvânt. Reformulând, eu care îmi lucrez intenția, aleg pentru partea din mine care e reprezentată de cuvântul bani / liniște / vreau / etc o persoană din cameră. Acea persoană va intra în rezonanță cu partea din mine și îmi va arăta ceea ce eu nu pot accesa conștient din psihicul meu. Îmi va arăta, astfel,

** fie ceva ce cunosc deja, dar nu îmi era clar
** fie ceva ce nu cunosc conștient despre mine
** fie o dinamică între părțile psihicului meu pe care nu o vedeam suficient de bine.

În urma lucrului intenției, tot psihicul meu se va pune în mișcare către vindecarea rănilor din mine care mă împiedică să am liniște, să am bani, să dorm bine, să am relații funcționale. Pentru că în cadrul metodei constelației intenției are loc vindecarea părților rănite și supraviețuitoare din mine, făcând loc mai multor dinamici sănătoase atât interioare, cât și exterioare.

Procesul rezonanței părților subconștiente dintre mai mulți oameni este explicat de Carl Jung, iar recent prin fizica cuantică de către Joe Dispenza. Dar și de mulți alți specialiști, inclusiv de voi înșivă, din experiențele de atragere a unui anumit tip de oameni în viața voastră care seamană cu mama, tata, fratele sora etc. Din experiențele voastre de a avea un anumit tip de dinamică în relațiile persoanel și profesionale.

Așadar, vă aștept în București (28 sept, 4, 9, 20 Oct 2022, intre orele 9.30-17.30), Brașov (6 oct, 9.30-17.30 pentru a lucra 5 intenții și online pe 12 oct (9.00-15.00, 3 intentii). Astfel vor fi 5, respctiv 3 oameni care își lucrează intenția și restul persoanelor (până la maxim 12) vor fi aleși în rezonanță.

  • Cost – 500 lei pentru cei care lucrează intenția, 350 lei pentru cei care rezonează
  • Înscrieri – otiliamantelers@yahoo.com. Vă rog să specificați dacă lucrați intenție sau dacă rezonați. Locurile de lucru ale intenției vi le ofer pe baza ordinii înscrierii.
  • Locația – voi anunța pentru fiecare oraș în parte, București – cabinetul meu, zona Domenii.

Abia aștept să ne (re)vedem și să lucrăm împreună!

Un weekend frumos,

Otilia