“Copilul meu loveste, musca si impinge pe ceilalti copii – i-am explicat de o mie de ori ca nu e OK si nu intelege. Mai vorbeste si urat pe deasupra si imi spune ca ma uraste!” spunem noi, parintii. 

“A venit doamna agresivitate! Cine ma ajuta sa vad ce fac cu ea?” spune copilul.

Cand copilul nostru loveste, musca sau impinge alti copii, noi parintii ne simtim tristi, frustrati si neajutorati. Si de multe ori vinovati ca am gresit cu ceva in educatia copiilor. Am facut tot ce ne sta in putinta sa oprim comportamentul: am vorbit frumos cu ei, le-am explicat ce e bine si ce e rau. Nu a mers. Apoi, istoviti, am inceput sa amenintam, santajam, pedepsim – nimic nu a mers. De ce?
De cele mai multe ori, agresivitatea copiilor ascunde o frica mai noua sau mai veche. La workshopul de agresivitate vom afla ce putem face pentru a ne ajuta copiii sa scape de comportamentul nedorit: niste instrumente clare si logice.
Si pentru ca relatia dintre parinte si copil este ca un dans (un pas al copilului influenteaza pasul parintelui si vice-versa), vom vorbi si despre povestea noastra, a parintilor legata de agresivitate. Fiindca e la fel de importanta ca si a copilului.

Detalii organizatorice:

    • marti 24 martie, de la 18.30-21.30.
    • cost: 120 RON / persoana
    • Locatie: Galeria Occidentului, zona Victoriei, str Occidentului nr 11.